Náš vernostný program nepatrí do škatuľky jednorazových zliav

Keď sme pre našich zákazníkov začali dávať dokopy vernostný program, od začiatku sme vedeli, že nechceme zostávať iba v úzkej škatuľke jednorazových zliav. Ku každému, kto u nás nakupuje, sa chceme priblížiť. Chceme s vami komunikovať a okrem zliav vám ponúknuť čo najviac personalizovaný obsah, čo v našom poňatí nepredstavuje len obchodné ponuky.

Prečo sa u nás registrovať?

Dostanete ponuku na mieru

Nie je tajomstvom, že rovnako ako ostatné e-shopy, máme o svojich registrovaných zákazníkoch prehľad. Vieme o vás, na čo najčastejšie klikáte, čo vás najviac zaujíma. Vďaka tomu sme schopní ponúkať vám čo najviac personalizovaný obsah. V našom prípade to však neznamená iba ponuku produktov. Súčasťou nášho vernostného programu je aj ponuka užitočných informácií. Napríklad vám pošleme newsletter poskladaný tak, ako ho nikto iný nemá a navyše so zaujímavým článkom či iným unikátnym obsahom.

Zľavy vidíte okamžite

Náš vernostný program je rozdelený do štyroch sekcií. Podľa toho, aké podmienky spĺňate, môžete mať na celý svoj nákup zľavu 3, 5, 8, alebo 10%. Ak budete na našich stránkach prihlásení, uvidíte pri každom produkte cenu so zľavou. Nemusíte nič zložito prepočítavať.

Špeciálne akcie a možnosť predobjednávok

Pre registrovaných zákazníkov máme pripravené špeciálne akcie. O špeciálnych aj štandardných zľavách sa dozviete prostredníctvom newsletteru, alebo akciu uvidíte priamo na našich internetových stránkach. Nezabudnite sa preto pri každej návšteve nášho e-shopu prihlásiť. Okrem toho vám ponúkneme možnosť predobjednávok exkluzívnych vzorov. Vždy budete prvý, kto sa o našich novinkách a akčných ponukách dozvie.

Rýchlejšie vybavenie objednávky

Po registrácii si do systému môžete uložiť svoju doručovaciu adresu, čo uľahčí a urýchli vybavenie vašich objednávok. V prípade potreby môžete svoje osobné údaje kedykoľvek zmeniť.

Dokonalý prehľad o vašich objednávkach

Výhodou registrácie je tiež to, že budete mať prehľad o všetkých svojich súčasných aj minulých objednávkach. V systéme budete mať uložené aj všetky faktúry z nákupov uskutočnených v našom e-shope a aby toho nebolo málo, u svojich aktuálnych objednávok nájdete číslo pre sledovanie zásielky.

Ako sa stať registrovaným zákazníkom s množstvom výhod?

Stačí vyplniť jednoduchý registračný formulár. Registrovať sa môžete aj cez sociálnu sieť Facebook. Nezabudnite pri registrácii zaškrtnúť odber newsletterov. Ak by sa vám u nás nepáčilo, môžete sa z vernostného programu aj z odberu newsletterov kedykoľvek odhlásiť.

Pozn .: Všeobecné pravidlá a informácie o ochrane osobných údajov, vašich právach a podmienkach pre ich uplatnenie, spracovanie osobných údajov a súhlasu so zasielaním elektronickej korešpondencie, nájdete tu.