Medzinárodný deň žien klope na dvere: 3 tipy na darčeky, ktoré potešia

Medzinárodný deň žien klope na dvere: 3 tipy na darčeky, ktoré potešia

Obdarovať ženu nie je vždy jednoduché. Lámete si hlavu, a napriek tomu vás nič nenapadá? Tento pocit pozná snáď každý. Nepremeškajte možnosť vykúzliť úsmev na tvári každej ženy. Pondelok 8.3. sa rýchlo blíži, pripravili sme pre vás niekoľko tipov.

Estetické: Jar v každom interiéri

Či už máte doma gazdinku alebo fintilku, každú ženu poteší darček do domácnosti. Obdarujte vaše najbližšie maličkosťami s jarnými kvetmi, ktoré premenia každý interiér na nepoznanie.

Skvelým tipom do spálne sú obliečky s motívom veľkých kvetov alebo drobných kvetín. Vyberajte teplé farby, ktoré interiér prehrejú a navodí príjemnú atmosféru. Farebné obliečky ľahko skombinujete s jednofarebnou plachtou alebo prehozom.

Pre milovníčky varenia vyberte kuchynské chňapky alebo utierky vo veselých farbách. V kuchyni poslúži ako elegantný doplnok, ktorý je navyše funkčný.

Praktické: Pokojné zaspávanie a sladké sny

Chcete vašej žene dopriať pohodu a pokojný spánok? S novou posteľou nešliapnete vedľa. Hitom posledných rokov sú čalúnené postele v pastelových farbách, doplnené o celočalúnené nočné stolíky. Ale nebojte. Ani postele z masívu nevyšli z módy. Stále veľmi obľúbené masívne postele poskytujú vysoký komfort počas celej noci.

Stará posteľ stále slúži a nechcete sa s ňou rozlúčiť? Potom postačí nové kvalitné matrace. Pri výbere dbajte na ich dostatočnú výšku a tuhosť. Akú tuhosť vybrať sa dozviete na našom blogu - Akú zvoliť správnu tuhosť matraca.

Horúcim trendom sú postele v šedých, tmavo zelených alebo ružových tónoch. Farby pôsobia útulne a spálni dodajú nový šmrnc.

Na vlastnú päsť: Darčekový poukaz

Netušíte, čo by práve oslávenkyňu vo vašom okolí potešilo a bojíte sa, že vyberte nevhodný darček? Máme pre vás ešte jedno riešenie. Darčekový poukaz. Kúpte poukážku v hodnote od 20€ do 200€ a nechajte vašu obdarovanú vybrať si podľa svojho gusta a vkusu.

Darček na poslednú chvíľu. Darčekový poukaz môžete zakúpiť v elektronickej alebo tlačenej podobe. V tej elektronickej ho dostanete už do 10 minút od objednania.

 

Nechajte sa inšpirovať a urobte radosť všetkým ženám aj dievčatám vo vašom okolí. Aj maličkosť poteší. Navyše garantujeme výmenu tovaru až do 50 dní. U nás obavy nie sú na mieste. Buďte na Medzinárodný deň žien pripravení a vyberte originálny darček.