Vianočnú atmosféru vytvoríte správne zvolenými obliečkami a jednoduchými doplnkami

Prvá adventná sviečka zahorela a nastáva ten pravý čas sviatočne štylizovať interiér domu či bytu. Čarovnú atmosféru Vianoc môžete vyčarovať nielen tradičnými vianočnými dekoráciami, ale aj štýlovými obliečkami a ďalšími bytovými doplnkami. Veľa z nich môžete dokonca zabaliť ako darček pod vianočný stromček, ktorým urobíte radosť predovšetkým praktickej žene.

Vianočnú náladu v spálni doplnia obliečky

Jedným z najjednoduchších a zároveň najefektívnejších spôsobov, ako si každú sezónu tematicky vyladiť spálňu, je staviť na bytové textílie. Krásne obliečky so štýlovými zimnými motívmi dodajú spálni tú pravú atmosféru Vianoc.

Flanelové obliečky vianočné jelene modré

Flanelové obliečky inšpirované rustikálnym štýlom vyniknú nielen na chalupe, ale aj v modernej spálni. Set obsahuje povlak na vankúš 70 x 90 cm a obliečku na prikrývku 140 x 200 cm.

Obliečky mikroplyš vianočné soby sivé

Zimomraví ocenia vianočné obliečky z mikroplyšu, ktoré sú navyše 100% antibakteriálne a vhodné aj pre alergikov. Set obsahuje povlak na vankúš 70 x 90 cm a obliečku na prikrývku 140 x 200 cm.

Flanelové obliečky vianočné soby modré

Ďalší čarovný zimný motív ponúkajú flanelové obliečky v modro-bielom prevedení. Súprava má rozmery 70 x 90 cm (obliečka na vankúš) a 140 x 200 cm (povlak na prikrývku).

Krepové obliečky Star tmavo modré

Na žiarivú zimnú nočnú oblohu nemusíte pozerať iba za oknom. Bavlnené obliečky s motívom hviezdičiek majú rozmery 70 x 90 cm (vankúš) a 140 x 200 cm (prikrývka).

Náš tip: Pohrajte sa s detailmi. Vylaďte obliečky s plachtou. V našom e-shope nájdete širokú paletu farieb i rôzne druhy materiálov - jersey, bavlnené, froté, mikroplyš.

Do obývačky si kúpte hebkú deku, do ktorej sa zaboríte

Počas zimných mesiacov vládnu pohovkám a kreslám v obývacích izbách prikrývky z hrejivých materiálov, ktoré sú veľmi hebké, takže pri dotyku navodzujú pocit pokoja a pohody.

Deka mikroflanel 150x200cm Tyrkysová a Deka mikroflanel 150x200cm Červená

Ak sa počas chladných zimných večerov radi zabalíme do deky s knižkou v ruke a teplým čajom vedľa seba, odporúčame ľahkú, nadýchanú a úžasne hrejivú deku z mikroflanelu.

Fleecová deka Béžová 150x200cm a Fleecová deka Fialová 150x200cm

Minimalistickému interiéru pristane jednoduchosť, ktorú ponúka mäkučká deka z fleece (čítajte flís). Fleecové deky ponúkame v rôznych farebných variáciách. Rozmer: 150 x 200 cm.

Zamerajte sa na farby. Klasikou je červená, trendy je modrá

Vianočnú výzdobu môžete spojiť s klasickými farbami, ako je červená, zelená, zlatá či strieborná. Ak sa chcete riadiť vianočným trendom, tento rok vedú biela, modrá, fialová a prírodné farby.

Bambusový uterák Roma a Kúpeľňová predložka Mozaik tyrkysová

K tradičným sviatočným farbám sa tento rok pripojila aj modrá. Nebojte sa skombinovať viac odtieňov modrej farby naraz a pokojne pripojte aj textílie v prírodných odtieňoch. Kúpeľňová predložka v tyrkysovej farbe má rozmer 50 x 80 cm. Bambusový uterák v béžovej farbe pôsobí luxusne.

Osuška Comfort Biela a Osuška Comfort Fialová

Osuška vo fialovom prevedení pôsobí sviatočne. Skombinujte ju s čisto bielou. Rozmer: 70 x 140 cm.

Autor: Linda Tomsa Kalašová