Trendy hrejivé obliečky a deky, ktoré využijete nielen v zimných mesiacoch

Vonku sa začína ochladzovať, tak je na čase vytiahnuť nielen teplejšie oblečenie, ale aj hrejivú posteľnú bielizeň. Zababušiť sa môžete do hrejivých flanelových obliečok či jemného mikroplyšu. Pohodu pri televíznych rozprávkach vám zaistí horúci čaj alebo varené víno a baránkova deka.

Flanelové obliečky majú vysokú hrejivosť

Obliečky z flanelu sú skvelou voľbou pre zimomravých, pretože majú skutočne veľmi vysokú hrejivosť. Základ flanelových obliečok tvorí husto tkaná látka zo stopercentnej bavlny. Táto látka má vyššiu gramáž a navyše je špeciálne upravená tzv. česaním. Flanelové obliečky sú hebké na dotyk a oceníte aj ich jednoduchú údržbu. Obliečky z flanelu nemusíte žehliť.

Hebučké obliečky z mikroplyšu si zamilujete

Ako v rozprávke sa vám bude zaspávať v obliečkach z mikroplyšu, ktoré vás nielen zahrejú, ale sú aj neobyčajne hebké - ako kožúšky plyšových hračiek. Spať v nich je jednoducho lahoda! Mikroplyšové obliečky sa vyrábajú z umelých vlákien a sú vhodné pre alergikov. Po vypraní veľmi rýchlo schnú a málo sa krčiaá, vďaka čomu ich nemusíte žehliť. Značka ideál!

Bez hrejivých prestieradiel to nepôjde

Aby bol váš hrejivý posteľný set kompletný, budete potrebovať vhodné prestieradlo. V zimných mesiacoch je vhodnou voľbou froté prestieradlo alebo môžete svoj matrac obliecť do plachty z mikroplyšu, ktorá sa vďaka svojej hrejivosti hodí na zimné obdobie najviac. V našom e-shope sú na výber rôzne druhy prestieradiel v mnohých farbách, v štandardných aj atypických rozmeroch.

Deky a prikrývky pre maximálne pohodlie

V chladnejších mesiacoch sa človek rád zabalí do deky s knižkou a horúcim nápojom po ruke. K hrejivému leňošeniu sú skvelou voľbou deky z mikrovlákna, prípadne i fleecové deky. V zime vás zahrejú, v lete ich môžete využiť vonku na piknik. Ich ľahká údržba je samozrejmosťou. Ako praktický a trendy doplnok do domácnosti odporúčame tiež bambusové prikrývky.