Jesenné novinky v našom e-shope

Jedným z najlepších spôsobov, ako si každú sezónu tematicky vyladiť spálňu, je staviť na bytové textílie. Vyčarujte si tými najštýlovejšími obliečkami čarovnú jesennú atmosféru.

Nevšedná krása jesene - obliečky v prírodnej farbe

Jeseni kraľujú prírodné odtiene, preto v ponuke nášho e-shopu nemôžu chýbať obliečky v hnedej farbe. Hnedá je symbolom uzemnenia, stability a bezpečia, vďaka čomu sa vám bude v bavlnených obliečkach Orion v hnedej farbe príjemne zaspávať. A aby to vašej posteli pristalo, nezabudnite k obliečkam doladiť prestieradlo v správnom tóne. Na výber je široká škála farieb aj materiálov, napríklad svetlo hnedé froté plachty, jersey plachty alebo béžové prestieradlo z mikroplyšu.

Orion%20hn%C4%9Bd%C3%A9 

Bavlnené obliečky Orion v hnedej farbe sú zárukou luxusného zážitku zo spánku

Nebojte sa experimentovať. Povlečte svoje periny do žltej

Žlté bavlnené obliečky v kombinácii s čiernou pôsobia trochu extravagantne, ale verte, že akonáhle svoju posteľ zahalíte do žltej posteľnej bielizne, zamilujete si ich. Žltá ponúka teplú náruč, dokáže zdvihnúť pocitovú teplotu v miestnosti až o 2 ° C, čo je v týchto chladných dňoch dobrá správa. Ak by ste potrebovali svoju spálňu zohriať ešte o niečo viac, odporúčame červené bavlnené obliečky. Červená farba je znakom života, elánu, sily a lásky. Vie v ľuďoch prebudiť túžbu.

zluto-%C4%8Dern%C3%A9%20bavln%C4%9Bn%C3%A9%20povle%C4%8Den%C3%AD

Žlté obliečky ponúkajú teplú náruč

%C4%8Derveno-%C4%8Dern%C3%A9%20bavln%C4%9Bn%C3%A9%20povle%C4%8Den%C3%AD

Červené obliečky sú plné energie

Obliečky v znamení fialovej farby

Fialová farba v interiéri je dlhodobo obľúbená, preto nie je divu, že sa objavuje aj na lôžkovinách. Fialová farba je symbolom spirituality, duchovna a srdečnosti. V našom e-shope patrí fialová posteľná bielizeň dokonca k tým najpredávanejším. Medzi zákazníkmi vedú luxusné fialové obliečky s jemným motívom kvetín, ku ktorým si môžete objednať plachtu v rôznych odtieňoch fialovej. Pokiaľ chcete svoju spálňu zjemniť, odporúčame kombináciu s čisto bielou jersey plachtou.

bavlnene-povleceni-sede-cerne-fialove-pruhy-prouzky-bordura-kvetiny-kvety-luxusni-elegantni

Bavlnené fialové obliečky Luxury patria k našim najpredávanejším kúskom

Škandinávske obliečky s károvaným vzorom sú nadčasová klasika

Ako môžete vidieť, k tomu, aby ste svoju spálňu jednoduchým a efektívnym spôsobom vyladili do jesennej atmosféry, stačí len prezliecť posteľnú bielizeň. Obliečky s klasickým károvaným vzorom sú tým jasným dôkazom. Vyberte si v našom e-shope z niekoľkých možností škandinávskych obliečok, s ktorými urobíte parádu nielen na jeseň, ale aj v zime - najmä v čase vianočných sviatkov.

bergen%20bavln%C4%9Bn%C3%A9%20povle%C4%8Den%C3%AD

Bavlnené obliečky Bergen v škandinávskom štýle

bavlněné povlečení Magnus

Bavlnené obliečky Magnus v škandinávskom štýle

bavlněné povlečení henrik

Bavlnené obliečky Henrik v škandinávskom štýle

Autor: Linda Tomsa Kalašová