Myslíme na prírodu, preto balíme ekologicky

Chceme sa odlišovať nielen ponukou tovaru. Myslíme na prírodu, preto balíme ekologicky

Nákupom v našom e-shope Vypredajobliecok.sk ušetríte nielen peniaze, ale zároveň prispievate k ochrane životného prostredia. Podľa majiteľa e-shopu Lukáša Žáka je totiž možné prevádzkovať internetový obchod po všetkých stránkach šetrný.

V hodnotách a prioritách našej firmy máme jasno

Aj keď je výhradným majiteľom a prevádzkovateľom e-shopu Vypredajobliecok.sk Ing. Lukáš Žák, svoje postavenie vo firme nijako nepresadzuje. "Úspech každej firmy závisí od toho, na akých hodnotách firma stojí a čo je pre ňu prioritné. Preto je dôležité, aby všetci vo firme zdieľali podobné hodnoty a boli maximálne spoľahliví. Kľúčové je tiež to, aby každý človek vo firme bez ohľadu na jeho postavenie pokladal firmu aj za svoju. My v tomto máme jasno. Náš pracovný tím sa skvele dopĺňa a nápady sa to u nás len hemží" hovorí Lukáš Žák. Keď sa vo firme riešilo balenia a expedície - stredobod celého internetového predaja, všetci sa zhodli na tom, že je potrebné obmedziť zbytočný plastový odpad a krabice, ktoré sa nedajú poriadne recyklovať.

Jednoduchá cesta nikam nevedie

Lukáš Žák sa špecializuje na online predaj posteľnej bielizne do domácností a hotelov, v ponuke e-shopu sú tiež matrace, postele a ďalšie doplnky do domácnosti. "Posielame mnoho tisíc balíkov mesačne, čo je pre prírodu nemalá záťaž. Je však rozdiel, či si necháte vyrobiť nové škatule v niekoľkých najvhodnejších rozmeroch na mieru, ako výplne používate plastové nafukovacie vankúšiky a krabice ešte obalíte plastovou lepiacou páskou, alebo zvolíte menej pohodlný spôsob balenia, "vysvetľuje Lukáš Žák. V e-shope Vypredajobliecok.sk sme sa rozhodli pre ten menej pohodlný spôsob. "Aj keď je to z obchodného aj prevádzkového hľadiska náročnejšie, balíme do krabíc, ktoré sú recyklované. Nakupujeme už použité krabice. Do budúcnosti chceme z balenia čo najviac odstraňovať plasty. Skrátka nám ide o čo najmenšie zaťažovanie prírody "opisuje, ako to v e-shope Vypredajobliecok.sk aktuálne funguje marketingový riaditeľ Lukáš Nejedlý.

Chceme byť dobrým príkladom

Lukáš Nejedlý vie ako teamleader najlepšie, že byť dobrým príkladom znamená predstavovať všetky kvality, ktoré chcete, aby ostatní nasledovali. "Podnecujeme k udržateľnému životnému štýlu svojich zákazníkov a vlastne aj ďalšie e-shopy, preto si nedokážem predstaviť, že by sme sa sami správali inak. Kroky k ochrane prírody robíme z hlbokého presvedčenia. A rovnaký prístup máme aj k predaju nášho tovaru. Predávame obliečky a ďalší tovar v rôznych kvalitách. V ponuke máme luxusnú posteľnú bielizeň, rovnako tak u nás nájdete lacné obliečky. Pri tovare máme vždy popisky a na otázky zákazníkov sa snažíme zakaždým čo najrýchlejšie reagovať. Neklameme svojim zákazníkom. Neskrývame problémy, ale hľadáme ich riešenie. V tom je naša sila "uzatvára Lukáš Nejedlý.