Jesenní novinky u nás na e-shopu

 

Chladné jesenné počasie priamo nabáda užiť si leňošenie v teple svojho domova. Pozrite sa na tohtoročné jesenné trendy na našom e-shope. Verte, že v chlpatých dekách vám zima nebude. Koncom leta navyše nastáva ideálny čas na renováciu alebo osvieženie bývania. Siahnite po novej sedačke alebo jedálenskom sete za skvelé ceny. Poďte vyberať s nami.

ÚVODKA2

Škandinávsky nábytok už od pár stoviek

Zaobstarajte si nábytok do jedálne vďaka ktorému sa budete s radosťou schádzať pri spoločnej večeri. Škandinávske jedálenské stoličky a stoly vynikajú svojimi jednoduchými líniami a jemnými farbami. Poteší vás hlavne cena, ktorá pri stoličkách štartuje už na 590 Kč!

Štipku nevšednosti dodáte interiéru s rohovou sedacou súpravou MICA v koňakovo hnedom odtieni. Industriálne prvky sedačky sa hodia do každej modernej obývačky.

NOVINKY1

Manšester sa vracia späť na scénu. Tentokrát v podobe poťahových textílií. Sedacie súpravy a taburety SMART patria medzi hit tohto roku. Neváhajte a objavte kúzlo tkaniny s 3D efektom na vlastnej koži. Obľúbené sú sedačky Smart do tvaru U, ale aj L alebo klasické pohovky.

Baránkové deky

Ani tohtoročnej zimy sa báť nemusíte. Naše baránkové deky vás zahrejú na tele i duši. Luxusné vysoko hrejivé deky z mikroplyšu si zamilujete na prvé pohladenie. Na jednej strane nájdete krátke chĺpky mikroplyše, ktoré zaistia dokonalé teplo a sú šetrné k pokožke celého tela. Na druhej strane je jemný a mäkký baránok v snehovo bielej farbe.

Vyberte si zo širokej ponuky farieb takú, ktorá sa hodí k vášmu interiéru. Baránkové deky sa navyše stanú jedinečným darčekom pre najbližších. Potešte babičku, mamičku i deduška kvalitnú a úžasne nadýchanú deku s baránkom.

NOVINKY2

Novinky do kúpeľne

Zariadiť kúpeľňu býva niekedy oriešok. Možno si myslíte, že vybaviť malú kúpeľňu a dosiahnuť jedinečný dizajn je nemožné, pletiete sa. Stavte na osvedčené triky s farbami a materiálmi. Potrebuje vaša kúpeľňa zmenu za pár kôsok? Siahnite po novom závese do sprchy a vymeňte starú predložku za novú. Všetky nevyhnutnosti prehľadne uložte do keramických organizérov, ktoré môžu byť aj skvelým vianočným darčekom, pre všetkých poriadkomilcov.

Povlečenie s vianočným vzorom

Pripravte posteľ na zimu. Siahnite po hrejivých vianočnom obliečky včas. Stavte na klasickú bavlnu, ktorá skvele zahreje. Väčší zimomrivci musia vyskúšať mikroplyšové obliečky, ktoré vás nadchnú vysokou hebkosťou a hrejivosťou. Vďaka jemným a hustým chĺpkom na povrchu je veľmi príjemné na dotyk.

Na svoje si príde každý, naskladnili sme tiež veľa vzorov obliečok v lacné variante už od 12.20 €. Celá posteľ vás tak vyjde na niečo cez päťstovku!

NOVINKY3