Čím sa prikrývať v noci počas zimných mesiacov

 

Zima klope na dvere a vaša posteľ ešte nie je pripravená na zimu? Obklopte sa teplými materiálmi. Spoznajte mikroflísu alebo flanel zblízka. V pochmúrnych mesiacoch zohráva veľkú úlohu aj správny výber paplóny. Váhate, či si vybrať celosezónnu alebo zimnú? Poradíme vám, ktorý z nich je najlepší. S nami ušetríte aj peniaze. Akčné súpravy paplonóv a vankúšov stoja pár drobných a prinášajú veľa dobrého.

ÚVODKA

Obliečky

Pri výbere nových obliečok myslite nielen na použitý materiál, ale aj na farbu. Vedeli ste, že farebné odtiene môžu ovplyvniť vašu náladu, ako aj pocit tepla? Túto zimu siahnite po teplých pastelových tónoch, odtieňoch hnedej alebo sivej. Tmavomodrou farbou, ktorá navodzuje pocit relaxácie, nič nepokazíte.

Mikroplyšové obliečky

Jednotnosť, jemnosť a hladkosť. Slová, ktoré dokonale symbolizujú obliečky z mikroplyšu.Tento materiál je obľúbený najmä v zimných mesiacoch. Je vyrobená z vysokokvalitného umelého vlákna, ktoré vás prekvapí svojou ľahkosťou a nadýchanosťou. Povrch mikroflísu tvorí krátky, jemný vlas.

Zachumlajte sa počas zimy do mikroplyšových obliečok s vianočným motívom. Verte, že zima vás neprekvapí. Navyše oceníte jednoduchú údržbu, mikroflís je nežehlivý a po vypraní rýchlo schne.

DEKA1

Flanelové obliečky

Flanelové obliečky vám poskytne pokojný spánok v dokonalom teple. Hrejivý a mäkký flanel je jedným z najobľúbenejších materiálov používaných v zime. Flanelová posteľná obliečkyň je vyrobená z husto tkanej bavlny s vysokou gramážou, ktorá je upravená česaním. Ide o proces, pri ktorom sa na povrchu tkaniny vytvára nízky a mäkký vlas.

S flanelom neurobíte krok vedľa. Priedušná tkanina je priedušná, nenáročná na údržbu, výborne udržiava teplo a absorbuje tekutiny. Odporúčame prať pri maximálnej teplote 40 °C.

DEKA2

Prešívané deky a paplóny

Plnohodnotný spánok je kľúčom k zdraviu. ideálna teplota na spánok je 17 až 20 °C. Tepelný komfort zabezpečuje okrem iného aj kvalitná prikrývka. Musí byť ľahká, priedušná, ale aj dostatočne teplá. V ideálnom prípade by sa mal prispôsobiť telesnej teplote a okolitému prostrediu. Obľúbené sú celoročné deky. Klasické deky oceníte pri leňošení v obývačke.

Celoročné paplóny

Paplóny s výplňou z dutého vlákna sú vhodné na celoročné použitie. Duté vlákno pozostáva z malých syntetických vlákien s dutým vnútrom. Vďaka tomu je veľmi nadýchaný. Niekedy sa označuje ako náhrada peria. Je ľahká, má vynikajúce izolačné vlastnosti a nemačká sa.

Celoročné paplóny oceníte, keď vám chýba úložný priestor na uloženie dvojitých prikrývok. Hmotnosť celoročných prikrývok sa pohybuje od 250 g/m2- 400 g/m2. Tento typ paplóny sa prispôsobí vášmu telu a reguluje teplotu počas celého roka.

DEKY3

Akčné súpravy

Na výpredajiobliečok.sk si môžete kúpiť aj kvalitné akčné sety. Súprava sa skladá z vankúša a paplónu. Ide najmä o celoročné paplóny a vankúše v rovnakom dizajne. Potešíme aj tých z vás, ktorí sú zvyknutí na dva vankúše. Vybrané súpravy obsahujú paplón, vankúš a malý doplnkový vankúš.

Akčné súpravy sú cenovo dostupné a prístupné. Ideálne na každodenné použitie doma, ale aj v hoteloch alebo ubytovniach. 

Hrejivé deky

Prechladnutie počas leňošenia vás neprekvapí. Vyberte si novú mäkkú deku, ktorá vás zahreje na tele aj na duši. Novinkou na túto zimu sú fleecové deky.. Vianočnú atmosféru navodzujú mikroflísové deky s vianočným motívom. Urobte deťom radosť svietiaci dekou. Milovníkov minimalizmu poteší jednofarebná deka.

Darujte svojim blízkym jedinečný darček. Teplé deky sú skvelým darčekom pre babičku, mamu aj kamarátku. Jednofarebné farby použite na pikniku, počas výletu alebo pre domáceho miláčika.

DEKY4