5 tipov, ako veľmi lacno zútulniť interiér

 

Prichádzajúce jesenné počasie láka na zútulnenie domova. Tentokrát vám prinášame ľahké, ale predovšetkým lacné tipy na vyšperkovanie interiéru. Doplnky, ktoré zahrejú a naladia vás na romantickú notu v chmúrnom dni. Tento rok frčí minimalizmus a hrejivosť za pár kôstok. Pozrite si 5 tipov do nepohody. 

ÚVODKAA

1.      Koberce podporia romantickú náladu

Ohromujúce interiéry dopĺňajú huňaté koberce a koberčeky. Vie naladiť útulnú atmosféru v celom priestore. Koberce rôznych farieb a tvarov využijete v spálni aj obývacej izbe. Huňaté okrúhle koberce s dlhým vlasom zoženiete už od 15.90 €.

Výhodou okrúhlych kobercov je ich jemnosť. Skvele zdôrazní rôzne zákutia. Ideálne do kúpeľne alebo ako súčasť čítacieho kútika s okrúhlym stolíkom. Naopak obdĺžnikový tvar koberca laďte do miestnosti s nábytkom s ostrými hranami. 

ZÚTULNĚNÍ

Koberčeky majú aj veľa funkčných a praktických vlastností. Nielenže priestor zútulnia, ale opticky ho rozčlenia. Tiež ho mierne odhluční a udrží vaše nohy pekne v teple. 

2.      Nezabudnite na farebné deky

Tohtoročné bestsellery sú rozhodne hrejivé baránkové deky za bezkonkurenčné cenu od 20.30 €. Bez tej sa tento rok naozaj nezaobídete. Fleecové luxusné deky s baránkom vás pohladia na tele i duši. Z jednej strany deky je na dotyk príjemný fleece, zo strany druhej biely baránok. Luxusné deky s baránkom sa stanú skvelým darčekom pre najbližšie. 

Ďalším hitom, ktorý by nemal utiecť vašej pozornosti sú svietiace deky. Úžasne hrejivé deky v tme svietia, navyše ich zoženiete už za 17.40 €. Siahnite po vianočnom motíve a pripravte sa na nadchádzajúce obdobie pokoja. Svietiace deky urobia radosť aj deťom. 

ZÚTULNĚNÍ2

Vedľa nešliapnete ani s osvedčenou klasikou, mikroplyšovými dekami v rôznych farebných kombináciách. Obľúbené sú lacné deky Violet, ktoré kúpite od 13.40 €. 

3.      Okno doplňte o závesy

Štýlové závesy vedia navodiť relaxačnú atmosféru a zútulniť celú izbu. Zvoliť môžete zatemňovacie alebo polopriesvitné závesy. Trendom sú bezpochyby závesy do oken s decentnou potlačou, ktoré razom vykúzlia z vášho domova hrejivé útočisko. 

Závesy plnia okrem iného funkciu praktickú. Zastaví prúdiaci chlad z netesniacich okien a vylepší akustiku. U nás zoženiete jednofarebné aj s potlačou za jedinečné ceny začínajúce na 349 Kč. Závesy na okno nie sú prežitkom, ba naopak oživia miestnosť a nestoja majland. 

 

4.      Zabuchnite sa do príjemných obliečok

Lacno, funkčne a štýlovo. Nové obliečky dokáže premeniť celú spálňu na nepoznanie. Správne zvolené farby miestnosť zútulnia a prehrejú. Kvalitné obliečky sú vhodným darčekom pre každú ženu. Viete, že farby ovplyvňujú pocitovú teplotu v miestnosti? Počas leta vyberajte skôr chladivé tóny, zatiaľ čo v zime tie hrejivé. 

Aj malá zmena môže mať veľký účinok. Bavlnené obliečky kúpite na Výpredajobliečok.sk už od 8.10 € a verte, že urobí veľa paráda. Populárne sú nežehlivé varianty obliečok

5.      Hravé obliečky pre deti

Detským izbičkám vládnu motívy rozprávkových hrdinov a veselé farby. Hravé detské obliečky premenia celú izbičku na nepoznanie. Urobte vašu ratolesti radosť a kúpte jej novú posteľnú bielizeň so zvieratkami, autami alebo bodkami. Vyberajte kvalitné materiály ako je bavlna alebo krep. 

ZÚTULNĚNÍ3

Výrazné farby rozžiaria detské izbičky, ale aj tváre tých najmenších. Vyhrajte sa s farebnými kombináciami v izbách dievčat a chlapcov. Za dekorácie nemusíte míňať majland, k dokonalosti vám pomôžu aj lacné maličkosti ako detské obliečky od 8.10 €.