Valentín sa blíži! Máme pre vás tipy na originálne darčeky

Aj keď niektorí robia ramená a tvrdia, že sviatok zamilovaných neoslavujú. Podľa prieskumov záujem o oslavu Valentína na Slovensku stúpa. Najčastejšie ľudia hľadajú inšpiráciu na internete, preto sme pre vás pripravili niekoľko tipov na darčeky, ktoré využijete nielen na Valentína.

Zababušte sa do srdiečkových obliečok

V posteli človek trávi väčšinu svojho života. Na sviatok zamilovaných sa počet strávených hodín v posteli môže pokojne aj znásobiť, zvlášť keď svoju drahú polovičku prekvapíte valentínskymi obliečkami. V našej ponuke máme bavlnené obliečky LOVESTONE v odtieni béžovej s motívom rozmanitých srdiečok. Verte, že vám prinesú tie najkrajšie sny.

foto_blog_3

V jednoduchosti je krása

Ak máte doma praktickú ženu, môžete jej do valentínskeho balíčka pribaliť Jersey plachtu v červenej farbe (k dispozícii v rôznych rozmeroch), alebo zvoliť nežnejšiu variantu – froté plachtu v ružovom odtieni. Avšak aj keď je vaša drahá polovička prakticky založená, pridajte k tomuto darčeku ešte nejakú drobnosť. Štandardom by mala byť za všetkých okolností kvetina.

foto_blog_1

Netradičný darček na Valentína pre mužov

Hoci muži Valentín neprežívajú ako ženy, drobný darček vášho partnera určite poteší. Tipov na darčeky na Valentína pre mužov je plný internet. Obľube sa tešia zážitkové darčeky, adrenalínové darčeky, parfumy a športovcom kupujú drahé polovičky treba proteín. Čo si však trošku s vašim mužom zalaškovať? Ukryte darčekovú poukážku, parfum alebo napríklad fľašu niečoho dobrého do osušky. Odporúčame červenú osušku alebo červený uterák, ktorý sa ku sviatku zamilovaných perfektne hodí. Verte, že darček ukrytý v osuške bude pre partnera ozajstným prekvapením a vám ako bonus zostane hebká osuška do kúpeľne. Aj keď - možno sa o ňu váš partner nebude chcieť deliť. Osušky a uteráky z nášho e-shopu si totiž zamilujete, nech ste žena, alebo muž.

Krásneho Valentína!

foto_blog_2