Black Friday štartuje!

Black Friday, radosť na dosah.

Ulovte nový kúsok do bytu alebo hotela so zľavami nadupanú akcií, Black Friday. Extra ponuky za skvelé ceny so zľavou až 70 %. Na nič nečakajte, urobte si radosť práve teraz. Nezabudnite na svojich blízkych, Vianoce klopú na dvere. S nami potešíte babičku, mamičku, ale i dedka alebo otecka.

Všetko prehľadne a na jednom mieste. V špeciálnej kategórii Black Friday nájdete všetky zvýhodnené produkty pekne pohromade. Zháňate iba maličkosť ako sú chňapky, utierky alebo uteráky? Padla vám do oka nová posteľ , alebo máte chrbát celý boľavý a potrebujete kvalitný matrac? U nás nešliapnete vedľa. 

Black Friday až do konca novembra…

Jedinečná ponuka nábytku za bezkonkurenčné ceny. Spálňu, pracovňu i jedáleň vybavíte behom okamihu. Moderné čalúnené postele sú hitom posledných niekoľkých rokov. Jedálenské a konferenčné stoly v industriálnom štýle vám bude závidieť každá vianočná návšteva.

Chcete potešiť tie najbližšie ?! Mamičke alebo babičke urobí radosť hebká plachta a nové hrejivé obliečky s vianočným motívom. Pre otecka alebo dedka vyberte zo širokej ponuky drevených hodinek, ktoré pôsobia luxusným dojmom. Kamošku obdarujte hebkou osuškou s drevenou kefkou na zuby, ktorá je trendy, a navyše šetrná k prírode aj chrupu.

Na ceste k Vám…

Objednávky balíme o sviatkoch aj víkendoch. Vaše kúsky budete mať doma čo by dup. Posielame do 24 hodín. Navyše počas akcie Black Friday máte dopravu nad 60 EUR zadarmo. Bez čakania a front na predajniach, to je nákup na našom e-shope. Splňte si všetky želania, ktoré ste do teraz odkladali.

Prešvihli ste Čierny piatok…

Rozmýšľali ste moc dlho, váhali ste a akcie vám utiekla tesne pred nosom? Nebojte! Už teraz pre Vás pripravujeme novú akciu s výhodnými cenami. Nechajte sa prekvapiť, čoskoro sa dozviete viac. Sledujte nás na Facebooku alebo Instagramu.